Voiko näytteen postittaa millä tahansa säällä?
Päivitetty yli viikko sitten

Laitteen voi postittaa millä tahansa säällä. Näyte on kuivaverinäyte, joten se kestää eri sääolosuhteet hyvin. Pakkanen, lämpö tai kosteus eivät vahingoita näytettä, kunhan se on pakattu huolellisesti ennen lähettämistä. Seuraa tarkasti ohjeita ja tarkista, että palautuspussi on suljettu tiiviisti.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.