Voinko seurata missä lähettämäni näyte on?
Päivitetty yli viikko sitten

Kyllä. Näytteen palautuksen yhteydessä saat virkailijalta kuitin, josta näet lähetyksen seurantanumeron. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti kun näyte on analysoitu ja tulokset valmiina sovelluksessa.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.