Missä Livit by Nightingale Health on saatavilla?
Päivitetty yli viikko sitten

Nightingale Health yhtiön strategiapäivityksen vuoksi olemme lopettaneet Livit-palvelun myynnin. Jos sinulla on käyttämätön näytteenottopakkaus tai lahjakortti, voit edelleen käyttää sen ennen viimeistä voimassaolopäivää. Jos sinulla on aktiivinen terveydenseurantapaketti, lähetämme sinulle tulevat näytteenottopakkaukset seurantapaketin aikataulun mukaisesti. Analysoimme näytteesi ja toimitamme tuloksesi Livit-sovellukseen.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.