Miksi veri ei siirry punaisesta suppilosta laitteeseen?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos verta jää suppiloon jumiin, lypsä iso veripisara ja anna sen pudota suppiloon. Tarvittaessa voit koskettaa kevyesti suppiloa veripisaralla saadaksesi pisaran putoamaan. Kun verta on tarpeeksi, se virtaa suppiloa pitkin alas laitteeseen.

Voit myös heilauttaa laitetta kevyesti saadaksesi veren siirtymään laitteeseen. Lähetä näyte meille, vaikket saisi kaikkia putkia täyteen.

Katso video verinäytteen ottamisesta täällä.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.