Miksi verenkeräyslaitteen putket eivät täyty?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos putket eivät täyty, verenkeräyslaitteessa ei todennäköisesti ole riittävästi verta. Kun olet pistänyt sormeesi haavan, lypsä isoja veripisaroita ja anna niiden tippua laitteeseen.

Jos tiedät, että laitteessa on verta, mutta pillit eivät silti täyty, voit heilauttaa laitetta kevyesti saadaksesi veren siirtymään pilleihin. Voit tarvittaessa koskettaa kevyesti suppiloa veripisaralla saadaksesi pisaran putoamaan. Lähetä näyte meille, vaikket saisi kaikkia putkia täyteen.

Katso video verinäytteen ottamisesta täällä.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.