Kuinka verinäyte otetaan?
Päivitetty yli viikko sitten

Postitamme Livit Blood Collection Kit -näytteenottopakkauksen sinulle palvelun ostamisen jälkeen. Verinäyte voidaan ottaa milloin tahansa ja missä tahansa helppokäyttöisellä laitteella. Kun olet ottanut näytteen, pakkaa se palautuspakettiin ja lähetä paketti laboratorioomme Helsinkiin. Kun olemme vastaanottaneet ja analysoineet näytteesi, toimitamme tulokset Livit by Nightingale Health -sovellukseen.

Katso video verinäytteen ottamisesta täällä.

Noudatathan Livit Blood Collection Kit -näytteenottopakkauksen mukana tulleita käyttöohjeita. Ohjeet ovat saatavilla myös Nightingale Healthin verkkosivuilla osoitteessa https://nightingalehealth.com/livit-ifu-fi/.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.