Livit by Nightingale Health -palvelun ostaminen
Voinko peruuttaa Livit by Nightingale Health -palvelun oston ja saada rahani takaisin?
Voinko peruuttaa Livit by Nightingale Health -palvelun oston ja saada rahani takaisin?
N
Tekijä: Nightingale Health
Päivitetty yli viikko sitten

Tilauksella on peruuttamisoikeus 14 päivää ostohetkestä. Jos haluat peruuttaa tilauksen, otathan meihin yhteyttä (support@nightingalehealth.com tai käyttämällä lomaketta: https://ngh.app/livit/cancel). Jos olemme lähettäneet sinulle Livit Blood Collection Kitin ennen kuin peruutat tilauksen, hyvityksen maksaminen edellyttää, että palautat meille Livit Blood Collection Kitin avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessaan. Huomaathan, että jos tilaat kerralla useamman näytteenottopakkauksen, tilauksen peruuttaminen on mahdollista vain 14 päivän kuluessa ostohetkestä.