Kuinka nopeasti saan tulokseni?
Päivitetty yli viikko sitten

Saat tuloksesi Livit by Nightingale Health -sovellukseen noin 2–7 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet näytteesi. Huomaathan, että lähettämäsi näytteen toimittamisessa Nightingale Healthin laboratorioon menee muutama päivä.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.