Livit by Nightingale Health -käyttäjätili
Miksi minun tulee valita sukupuoli tiliä luodessa?
Päivitetty yli viikko sitten

Pyydämme sinua valitsemaan biologisen sukupuolesi, jotta pystymme arvioimaan terveyttäsi mahdollisimman tarkasti.

Antamamme tulokset perustuvat lääketieteellisiin tutkimuksiin, joissa nais- ja miessukupuolten väliset biologiset erot on otettu huomioon. Erot vaikuttavat muun muassa sen laskemiseen, millainen riski henkilöllä on sairastua tiettyihin sairauksiin.

Jos et identifioidu naiseksi tai mieheksi, pyydämme sinua valitsemaan sen sukupuolen, joka sinulle on määritetty syntymässä.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.