Livit by Nightingale Health -käyttäjätili
Miksi minun tulee antaa ikä, sukupuoli ja tupakointitietoni?
Miksi minun tulee antaa ikä, sukupuoli ja tupakointitietoni?
N
Tekijä: Nightingale Health
Päivitetty yli viikko sitten

Käytämme näitä tietoja yhdessä verestä mitattavien tekijöiden kanssa palvelussa toimitettujen tulosten ja lähtötilannearvion laskemiseen. Huomaathan, että mikäli muokkaat näitä tietoja sovelluksessa, menneet tulokset eivät muutu. Otamme päivitetyt tiedot huomioon tulevien tuloksien laskemisessa.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.