Miten saan geeneihin perustuvia tuloksia Livitissä?
Päivitetty yli viikko sitten

Saadaksesi geeneihin perustuvia tuloksia Livitissä, sinun tulee ensin lisätä geneettiset raakatietosi Livitiin. Seuraavilta tahoilta saatavat geneettiset raakatiedot ovat siirrettävissä Livit-sovellukseen: 23andMe, Ancestry ja MyHeritage. Jotta voit siirtää geneettiset raakatiedot, tarvitset ne erillisenä tiedostona yritykseltä, jolta ostit DNA-testin.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme mielellämme. Löydät tältä sivulta vastauksia myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme support@nightingalehealth.com.