My Nightingale
Mikä My Nightingale on ja kuinka se toimii?
Päivitetty yli viikko sitten

My Nightingale on palvelu, joka kertoo verikokeen perusteella, mitä kehollesi kuuluu. Palvelun avulla voit seurata omaa terveydentilaasi ja saada konkreettista palautetta siitä, miten muutokset elintavoissa vaikuttavat terveyteesi. Laajemmin palvelun sisällöstä kerromme englanninkielisellä tukisivustollamme.

My Nightingalen myynti on päättynyt. Jos sinulla on edellisestä tilauksesta vielä käyntejä jäljellä, voit varata ajan näytteenottoon täällä.

Jos sinulla on käyttämätön My Nightingalen lahjakortti tai aktivointikoodi, voit lunastaa sen täällä. Jos sinulla on jo tili, muistathan kirjautua sisään ennen koodin lunastamista.

1. Varaa sopiva näytteenottoaika Nightingale Nestiin.

2. Saat tulokset My Nightingale -sovellukseen. Tulokset antavat kattavan kuvan terveydestäsi ja kertovat millä osa-alueilla menee hyvin ja millä olisi parannettavaa.

3. Seurantamittauksen avulla voit objektiivisesti seurata elintapojesi vaikutuksia kehossasi.